Kudikionetektis.lt

Naujai išleista knyga

Kviečiame susipažinti su naujai išleista knyga "Didesnio skausmo nebūna - atsakymai, pagalba ir viltis, netekus kūdikio". Jei norite leidinį gauti nemokamai rašykite el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai . Taip pat šią knygą galite skaityti PDF formate: spauskite čia.

Ši knyga tai projekto "Šeimos ašara" dalis. Projektu siekiama didinti sveikatos priežiūros specialistų kompetencijas, dirbant su šeimomis, patyrusiomis kūdikio netektį nėštumo metu, gimus negyvagymiui ar mirus kūdikiui. Projekto partneriai - Lietuvos akušerijos sąjunga ir Lietuvos akušerių asociacija. Projektą remia Valstybinis visuomenės sveikatos stiprinimo fondas.

 

 

Būsimų ir esamų mamyčių ir tėvelių asociacija „Gandras“ ir Viešoji įstaiga „Ugdymo ir konsultavimo centras“  2018 m. dalyvavo LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos nevyriausybinių organizacijų, dirbančių šeimos gerovės srityje, veiklos projektų atrankos konkurse ir gavo finansavimą projektui Šeimos ašara (Kompleksinė psichosocialinė pagalba šeimoms netekusioms kūdikio).

Šio projekto dėka yra  išleisti paramos bukletai  šeimoms netekusioms kūdikio. Bukletuose yra pateikiama gedinčių tėvų patirtis, specialistų rekomendacijos.

Teikiama psichologinė pagalba  šeimoms: konsultacijos laiškais, telefonu. Vyksta susitikimai su tėvais.

 

Čia galite plačiau susipažinti su išleistais bukletais:

Atsisveikinimas su kūdikiu

Grįžimas į darbą po kūdikio mirties

Informacija ir parama seneliams, netekus anūko (ės)

Kai kūdikis miršta prieš gimstant

Kitas nėštumas po netekties

Pagalba vaikams po kūdikio netekties

Seksualiniai santykiai po kūdikio mirties

Informacija šeimai ir draugams

Informacija tėčiams, netekusiems kūdikio

 

Bukletas, skirtas medicinos personalui:

Bendravimo su kūdikio gedinčiais tėvais rekomendacijos medicinos personalui

 

Informaciją kopijuoti be autorių leidimo griežtai draudžiama. Visos teisės saugomos.

 



Visos teisės priklauso www.kudikionetektis.lt.